Menu.
Foretter
1. Forårsruller
Hjemmelavede forårsruller med hakket kylling, glasnudler og grøntsager - 4 stk. (forret)
Kr. 69,-
2. Tom Yum Goong
Famous Thai spicy rejesuppen med chili, lime, limeblad, galanga, citrongræs, champignons og koriander
Kr. 69,-
3. Tom Kha Gai
Kokosmælk suppe med kylling, friske limeblade, galanga, citrongræs, champignons, tomat og koriander
Kr. 69,-
Hovedretter
4. Pad Thai (frokost 69,-)
Stegte risnudler med tigerrejer, æg, tofo, thai forårsløg, bønnespirer og peanuts
Kr. 99,-
5. Pad Sea Eaw (frokost 69,-)
Stegte risnudler i soyasauce med oksekød, pak choi, forårsløg, grøntsager og bønnespirer
Kr. 99,-
6. Khao Pad (frokost 69,-)
Stegte ris med kylling el. rejer, hvidløg, løg, jasminris, tomat og grønsager
Kr. 99,-
7. Pad Priew wan (frokost 69,-)
Stegt kylling med ananas, cashewnødder, sur-sød sauce og grøntsager
Kr. 99,-
8. Pad Kra Prow
Stegt oksekød med thai chili, hvidløg, grøntsager og basilikum
Kr. 99,-
9. Grøn karry
Grøn karrypasta med kokosmælk, kylling, peberfrugt, bambusskud, bønner, thai aubergine og sød basilikum
Kr. 99,-
10. Panang
Panang karrypasta med kokosmælk, oksekød, grøntsager og limeblad
Kr. 99,-
11. Kaeng Massaman
Massaman karry i kokosmælk med kylling, løg, kartofler, gulerod.
Kr. 99,-
12. Pad Mee Sua
Stegte kinesiske nudler i soyasauce med kylling, gulerod, shiitake champignon og bok choi
Kr. 99,-
Familie box
3 personer
4 forskellige retter med tilbehør
Kr. 359,-
5 personer
4 forskellige retter med tilbehør
Kr. 579,-
10 personer
4 forskellige retter med tilbehør
Kr. 1.119,-
Mad til selskaber
Thaimad til din næste fest? Forhør nærmere
Klassiske grill-retter
13. Pommes frites
Kr. 35,-
14. Fiskefilet
m/pommes frites
Kr. 65,-
15. Nuggets
m/pommesfrites
Kr. 60,-
16. Stjerneskud
med 2 fisk, rejer, asparges, salat m.m.
Kr. 99,-
Tirsdags tilbud - Tapas platte
Bestilles senest søndag
Fredag-lørdag-søndag tapas bestilles i god tid - gerne dagen før
1.
Pad mee sua - stegte kinesisk nudler soya sauce med kylling, gulerod, shiitake champignon og bok choi.
2.
Dampede wontons med fyld af krydret flæsk.
3.
Indbagte kongerejer.
4.
Hjemmelavede forårsruller med hakket svinekød, gulerødder, hvidkål, glasnudler og krydderier.
5.
Rispapirruller med grøntsagsfyld.