Menu.

Foretter

1. Forårsruller

Hjemmelavede forårsruller med hakket kylling, glasnudler og grøntsager - 4 stk. (forret)

Kr. 69,-

2. Tom Yum Goong

Famous Thai spicy rejesuppen med chili, lime, limeblad, galanga, citrongræs, champignons og koriander

Kr. 69,-

3. Tom Kha Gai

Kokosmælk suppe med kylling, friske limeblade, galanga, citrongræs, champignons, tomat og koriander

Kr. 69,-

Hovedretter

4. Pad Thai (frokost 69,-)

Stegte risnudler med tigerrejer, æg, tofo, thai forårsløg, bønnespirer og peanuts

Kr. 89,-

5. Pad Sea Eaw (frokost 69,-)

Stegte risnudler i soyasauce med oksekød, pak choi, forårsløg, grøntsager og bønnespirer

Kr. 89,-

6. Khao Pad (frokost 69,-)

Stegte ris med kylling el. rejer, hvidløg, løg, jasminris, tomat og grønsager

Kr. 89,-

7. Pad Priew wan (frokost 69,-)

Stegt kylling med ananas, cashewnødder, sur-sød sauce og grøntsager

Kr. 89,-

8. Pad Kra Prow

Stegt oksekød med thai chili, hvidløg, grøntsager og basilikum

Kr. 89,-

9. Grøn karry

Grøn karrypasta med kokosmælk, kylling, peberfrugt, bambusskud, bønner, thai aubergine og sød basilikum

Kr. 89,-

10. Panang

Panang karrypasta med kokosmælk, oksekød, grøntsager og limeblad

Kr. 89,-

11. Kaeng Massaman

Massaman karry i kokosmælk med kylling, løg, kartofler, gulerod.

Kr. 89,-

12. Pad Mee Sua

Stegte kinesiske nudler i soyasauce med kylling, gulerod, shiitake champignon og bok choi

Kr. 89,-

Familie box

3 personer

4 forskellige retter med tilbehør

Kr. 349,-

5 personer

4 forskellige retter med tilbehør

Kr. 569,-

10 personer

4 forskellige retter med tilbehør

Kr. 999,-

Mad til selskaber

Thaimad til din næste fest? Forhør nærmere

Klassiske grill-retter

13. Pommes frites

Kr. 35,-

14. Fiskefilet

m/pommes frites

Kr. 60,-

15. Nuggets

m/pommesfrites

Kr. 60,-

16. Stjerneskud

med 2 fisk, rejer, asparges, salat m.m.

Kr. 99,-

Tirsdags tilbud - Tapas platte

Bestilles senest søndag

Fredag-lørdag-søndag tapas bestilles i god tid - gerne dagen før

1.

Pad mee sua - stegte kinesisk nudler soya sauce med kylling, gulerod, shiitake champignon og bok choi.

2.

Dampede wontons med fyld af krydret flæsk.

3.

Indbagte kongerejer.

4.

Hjemmelavede forårsruller med hakket svinekød, gulerødder, hvidkål, glasnudler og krydderier.

5.

Rispapirruller med grøntsagsfyld.